Αφγανισταν - Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν σε αριθμούς:Οι δυνάμεις, οι ... - Συμφωνα με τα ηνωμενα εθνη φετος θα παραχθουν 2.700.000 κιλα οπιο στο αφγανισταν , εναντι 185.000 κιλων περυσι ( αυξηση 1400 % ) !!!

Αφγανισταν - Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν σε αριθμούς:Οι δυνάμεις, οι ... - Συμφωνα με τα ηνωμενα εθνη φετος θα παραχθουν 2.700.000 κιλα οπιο στο αφγανισταν , εναντι 185.000 κιλων περυσι ( αυξηση 1400 % ) !!!. Ο ρεζά γκολαμί πέρασε μέσα από την εμπόλεμη ζώνη του αφγανιστάν και βίωσε χιλιάδες περιπέτειες μέχρι να βρει σε μας τη νέα του πατρίδα. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν συνεχίζεται μετά από 19 χρόνια: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Ουσιαστικά ανεμπόδιστοι συνεχίζουν οι ταλιμπάν την καταστροφική τους επέλαση στο αφγανιστάν. Την ώρα που η χώρα βυθίζεται ξανά στο χάος στις αρχές του ιερού μήνα του ραμαζανιού, καθώς τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 350 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, οι αναλυτές.

Σήμερα (στο αφγανιστάν) υπάρχουν λιγότεροι από 5.000 στρατιώτες και θα φτάσουν τους 2.500 στις αρχές του. Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ολοκληρώνουν την «αποστολή μάχης» τους στο ιράκ, σε κάτι που εκλαμβάνεται ως κίνηση βοήθειας προς τον… Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με αφγανιστάν Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο ανατινάχθηκε σε. Την ώρα που τα αμερικανικά στρατεύματα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το αφγανιστάν, οι αφγανές φοβούνται την ενδεχόμενη επιστροφή των ταλιμπάν στην εξουσία, κάτι που θα απειλήσει τις ελευθερίες που κέρδισαν με.

ΧΑΛΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ -ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΠΟΥΧΑΡΑ 2,54Χ2,58 4146 ...
ΧΑΛΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ -ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΠΟΥΧΑΡΑ 2,54Χ2,58 4146 ... from www.xaliglyfada.gr
Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με αφγανιστάν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν συνεχίζεται μετά από 19 χρόνια: Η εισβολή των ρώσων στο αφγανιστάν. «οι ταλιμπάν δεν θα αναγνωριστούν από τη διεθνή κοινότητα» Και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο Γινονται πολλα στισ μερεσ μασ. Τελευταία νέα και πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με τον όρο αφγανιστάν.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε.

Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Αφγανισταν κοσμοσ ανησυχία νατο για τη βία στο αφγανιστάν: Γινονται πολλα στισ μερεσ μασ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν συνεχίζεται μετά από 19 χρόνια: Όταν η περιοχή βρισκόταν κάτω από την αυτοκρατορία των αχαιμενιδών αν και τα. Σήμερα (στο αφγανιστάν) υπάρχουν λιγότεροι από 5.000 στρατιώτες και θα φτάσουν τους 2.500 στις αρχές του. Η καμπούλ είναι περιφραγμένη με blast walls για τον φόβο βομβιστικών επιθέσεων. Το σάββατο είναι «μια μνημειώδης ημέρα για το αφγανιστάν», ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ στον λογαριασμό της στο twitter, λίγες ώρες πριν την υπογραφή μιας συμφωνίας με τους ταλιμπάν η οποία. Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ολοκληρώνουν την «αποστολή μάχης» τους στο ιράκ, σε κάτι που εκλαμβάνεται ως κίνηση βοήθειας προς τον… Και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο για καποιον να μπορεσει να βγαλει τα σωστα συμπερασματα. Γινονται πολλα στισ μερεσ μασ. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα.

Άψυχα αντικείμενα οι γυναίκες στο αφγανιστάν. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Την ώρα που τα αμερικανικά στρατεύματα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το αφγανιστάν, οι αφγανές φοβούνται την ενδεχόμενη επιστροφή των ταλιμπάν στην εξουσία, κάτι που θα απειλήσει τις ελευθερίες που κέρδισαν με. Γινονται πολλα στισ μερεσ μασ.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Θρίλερ με τον θάνατο του μουλά Μανσούρ | OnAlert
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Θρίλερ με τον θάνατο του μουλά Μανσούρ | OnAlert from www.onalert.gr
Την ώρα που η χώρα βυθίζεται ξανά στο χάος στις αρχές του ιερού μήνα του ραμαζανιού, καθώς τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 350 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, οι αναλυτές. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς αναφέρθηκαν σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική κυβέρνηση. Ο ρεζά γκολαμί πέρασε μέσα από την εμπόλεμη ζώνη του αφγανιστάν και βίωσε χιλιάδες περιπέτειες μέχρι να βρει σε μας τη νέα του πατρίδα. Αισιόδοξος και αεικίνητος ξανακάθισε στα θρανία, στο γυμνάσιο και το λύκειο, και. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Η εισβολή των ρώσων στο αφγανιστάν. Οι στρατιώτες, οι νεκροί, το κόστος. Και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο

Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς αναφέρθηκαν σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική κυβέρνηση.

Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Σήμερα (στο αφγανιστάν) υπάρχουν λιγότεροι από 5.000 στρατιώτες και θα φτάσουν τους 2.500 στις αρχές του. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Τελευταία νέα και πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με τον όρο αφγανιστάν. Η καμπούλ είναι περιφραγμένη με blast walls για τον φόβο βομβιστικών επιθέσεων. «οι ταλιμπάν δεν θα αναγνωριστούν από τη διεθνή κοινότητα» Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Ηομε news αψυχα αντικειμενα οι γυναικες στο αφγανισταν. Το time.is αυτόματα προβάλλει την ώρα στη ζώνω ώρας σου με τη χρήση της διεύθυνσης ip για να βρει που είσαι. Γινονται πολλα στισ μερεσ μασ. Αισιόδοξος και αεικίνητος ξανακάθισε στα θρανία, στο γυμνάσιο και το λύκειο, και. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς αναφέρθηκαν σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική κυβέρνηση. Αφγανισταν και τι κρυβεται απο πισω.

Αφγανιστάν | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | afganistan Το σάββατο είναι «μια μνημειώδης ημέρα για το αφγανιστάν», ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ στον λογαριασμό της στο twitter, λίγες ώρες πριν την υπογραφή μιας συμφωνίας με τους ταλιμπάν η οποία. Τελευταία νέα και πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με τον όρο αφγανιστάν. Τέσσερα στελέχη της πολεμικής αεροπορίας για την υποστήριξη του αεροδρομίου της. Ηομε news αψυχα αντικειμενα οι γυναικες στο αφγανισταν.

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...
"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ... from www.noiazomai.net
Η γραπτή καταγεγραμμένη ιστορία της περιοχής που αποτελεί σήμερα το κράτος του αφγανιστάν μπορεί να ανιχνευθεί γύρω στα 500 π.χ. Και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο για καποιον να μπορεσει να βγαλει τα σωστα συμπερασματα. Αφγανιστάν | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | afganistan Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ολοκληρώνουν την «αποστολή μάχης» τους στο ιράκ, σε κάτι που εκλαμβάνεται ως κίνηση βοήθειας προς τον… Βυτιοφόρο ανατινάχθηκε στα σύνορα με το ιράν. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Την ώρα που η χώρα βυθίζεται ξανά στο χάος στις αρχές του ιερού μήνα του ραμαζανιού, καθώς τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 350 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, οι αναλυτές.

Αφγανισταν και τι κρυβεται απο πισω.

Αφγανισταν κοσμοσ ανησυχία νατο για τη βία στο αφγανιστάν: Ο πόλεμος στο αφγανιστάν, που ξεκίνησε στις 7 οκτωβρίου 2001 μετά τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου. Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ολοκληρώνουν την «αποστολή μάχης» τους στο ιράκ, σε κάτι που εκλαμβάνεται ως κίνηση βοήθειας προς τον… Η γραπτή καταγεγραμμένη ιστορία της περιοχής που αποτελεί σήμερα το κράτος του αφγανιστάν μπορεί να ανιχνευθεί γύρω στα 500 π.χ. Αφγανισταν και τι κρυβεται απο πισω. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν συνεχίζεται μετά από 19 χρόνια: Άψυχα αντικείμενα οι γυναίκες στο αφγανιστάν. Αισιόδοξος και αεικίνητος ξανακάθισε στα θρανία, στο γυμνάσιο και το λύκειο, και. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Και οφειλω να ομολογησω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο για καποιον να μπορεσει να βγαλει τα σωστα συμπερασματα. Τέσσερα στελέχη της πολεμικής αεροπορίας για την υποστήριξη του αεροδρομίου της. Ο ρεζά γκολαμί πέρασε μέσα από την εμπόλεμη ζώνη του αφγανιστάν και βίωσε χιλιάδες περιπέτειες μέχρι να βρει σε μας τη νέα του πατρίδα. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με αφγανιστάν